Hösterbjudande/Temakurser

Under hösten erbjuder vi spellektion 9 hål för endast 795:-!!!
Förutom en trevlig stund har vi tränare möjlighet att se vad du gör på banan och ge feedback, tips och träna olika lägen och slag. Med facit i hand kan vi lägga upp en bra plan vad just DU ska träna för att verkligen bli bättre.

3 personer/9 hål
795:-/person
Maila oss på info@acgolf.se om intresse och om när du har möjlighet att köra så hör vi av oss med tid och delar in bra bollar efter hcp. Du kan också önska om du vill spela med Marcus eller Anders. 

 

3 timmars Temakurser

Med våra 3 timmars Temakurser så fördjupar vi oss på en viss del av spelet. Vi tränar i små grupper med max 6 personer så att vi även kan jobba på individuell nivå. En temakurs är som en vitamininjektion där du får du ta del av den hetaste informationen som garanterat kommer förbättra ditt spel. Maila oss gärna vilken kurs du vill köra så sätter vi ihop grupp när intresse finns!

 

Temakurser att välja på:


-Din Sving

Din Sving är en 3 tim svingkurs där alla deltagare får en individuell screening och där vi tar fram tydliga punkter för att göra din sving bättre efter just din kropps förutsättningar. Du lär dig om din svings kraftkälla, hur du får bättre bollträff och hur du kan slå rakare.  

-Närspel 30 m och in

Vi fokuserar på hur du kan få bra bollträff och slå bollen med den höjd och längd som ditt korta inspel mot green kräver. Denna kurs kan spara dig massor av slag på golfbanan.

-Puttning med fokus greenläsning och längdkänsla

Här ger vi dig spännande koncept på hur du kan läsa green samt putta rätt i längd. En kurs som snabbt kapar slag på din score!

-PLAY 

Kursen för dig som vill få ut din fulla potential när det väl gäller på golfbanan. Helt enkelt en kurs i att må bättre och SPELA bättre på banan. 

-YogaGolf

Hur kan du knyta ihop yogan med golfsvingen. En annorlunda och spännande kurs hur du med yogans hjälp kan utveckla din golfteknik.

Antal deltagare: 4-6 personer
Pris: 795:- inkl fika

Aktuella kurser samt bokning här: