Temakurser

Med våra 3 timmars Temakurser så fördjupar vi oss på en viss del av spelet. Vi tränar i små grupper med max 6 personer så att vi även kan jobba på individuell nivå. En temakurs är som en vitamininjektion där du får du ta del av den hetaste informationen som garanterat kommer förbättra ditt spel. Maila oss gärna vilken kurs du vill köra så sätter vi ihop grupp när intresse finns!

 

Temakurser att välja på:


-Din Sving

Din Sving är en 3 tim svingutbildning där du lär dig om orsak och verkan och vad som verkligen är viktigt att fokusera på. Alla deltagare får nycklar för sin sving och förståelse för bättre bollkontroll om det nu är bollträff, skruv eller längre slag.

-Närspel 30 m och in

Vi fokuserar på hur du kan få bra bollträff och slå bollen med den höjd och längd som ditt korta inspel mot green kräver. Denna kurs kan spara dig massor av slag på golfbanan.

-Puttning med fokus greenläsning och längdkänsla

Här ger vi dig spännande koncept på hur du kan läsa green samt putta rätt i längd. En kurs som snabbt kapar slag på din score!

-PLAY 

Kursen för dig som vill få ut din fulla potential när det väl gäller på golfbanan. Helt enkelt en kurs i att må bättre och SPELA bättre på banan. 

-YogaGolf

Hur kan du knyta ihop yogan med golfsvingen. En annorlunda och spännande kurs hur du med yogans hjälp kan utveckla din golfteknik.

Antal deltagare: 4-6 personer
Pris: 795:- inkl fika

Aktuella kurser samt bokning här: