Dam/Tjej 2020

Vi kommer under säsongen 2020 köra en rad aktiviteter för dam/tjej. Vi startar upp med Våruppstart under april. Sedan följer vi upp med Träningsaktiviter med olika teman och happenings under säsongen. Vi kommer även köra en utrustningskväll med Ping.

 

Våruppstart DAM/TJEJ

Vi erbjuder olika Uppstartspass med Närspel, Sving eller spel på banan. 2 eller 3 timmar.

-Uppstartspass "TRÄNING" 2 eller 3 tim
Här får du feedback på teknik samt hur du bäst tränar dom viktigaste slagen på våra olika övningsområden. Du får med dig förslag på övningar och hur du kan följa din utveckling.
Max 6 personer/tränare
2 tim pass 595:-
3 tim pass 795:- inkl fika

-Uppstartspass "SPEL" 3 tim
Ett värdefullt pass där vi ger dig nycklar för att sortera tankar, planera ditt spel och må bättre på banan. Vi börjar med teori och spelar sedan på banan. Du väljer detta pass antingen på stora eller lilla banan.
Max 6 personer/tränare
795:- inkl fika

 

Träningsaktiviteter DAM/TJEJ

Här kommer vi under säsongen köra aktiviteter med olika teman samt inkludera trevliga inslag tillsammans med Gräppås Gårdscafé. Mer info samt anmälan kommer ut inom kort.

-Närspel och puttning

-Hur vi genererar fart och slår längre

-Spelet Golf

 

 

DAM/TJEJ PING Utrustningskväll

En social och trevlig kväll där Marcus och Anders pratar om mental golf och där vår representant från Ping finns på plats och ger en enkel utrustningsutbildning. Vi provar Pings´s senaste modeller och ger tips om vad som skulle passa just dig. Mer info kommer inom kort

OBS! Visste du att du under säsongen kostnadsfritt kan ta med ett helt PING set ut och spela med på banan. Hör av dig om du vill boka detta! 

 

 

Aktuella DAM/TJEJ aktiviteter kan du boka här