Juniorverksamhet

I vårt juniorprogram har vi plats för alla barn och ungdomar 6-21 år som vill prova på eller förbättra sin golf. Vi erbjuder aktiviteter såsom veckoträning året om, nybörjarkurser, läger året om kopplat till loven och studiedagar. 

 

Viktigt för oss

Alla barn och ungdomar ska känna glädje, trygghet och utveckling i vår träningsverksamhet.  Vi vill att alla ska behandla varandra med respekt och att vi tillsammans har riktigt roligt på träningarna. Vi vill möta varje junior och se till att alla utvecklas utifrån sin nivå
 

Träna med kompisar

Gruppträningen Golfkul 6-8 år och Junior 9-21 år är grundbulten i vår verksamhet och vi delar in våra grupper efter kompisar, ålder och ambition. 

Mer info Golfkul 
Mer info Juniorträning
 

Träna för att tävla 

Dom juniorer från 13 år som börjat tävla utanför klubben kan vara med och köra extra aktiviteter med Team Junior Tour. Vi tränare tillsammans med juniorkommittén bjuder in till dessa aktivteter.
I team Gräppås ingår de spelare som spelar på högsta junior och senirotourerna och blivit uttagen att representera Gräppås Golfklubb i nationella seriespelet för dam-herrelit, D22 och H22


Nybörjare

Barn 6-8 år startar med Golfkul.
Junior 9-15 år startar med Nybörjarkurs junior, som är en mer intensiv kurs mot grönt kort.
Är man 16 år eller äldre, går man Nybörjarkurs intensiv, som är en vuxenkurs. 
Om man vill fortsätta träna och utvecklas efter Nybörjarkursen så är Juniorträningen ett bra alternativ

 

Läger och sommarträningar

Årets höjdpunkter är våra läger som samlar barn och ungdomar i alla åldrar och nivåer. Dagarna är roliga, intensiva med massor av aktiviteter och utvecklingen golfmässigt går snabbt framåt. Bäst av allt är att träffa gamla och nya golfkompisar!
Här kan du läsa mer om våra läger