Temakurser

Med våra Temakurser så fördjupar vi oss på en viss del av spelet. Vi tränar i små grupper med max 6 personer så att vi även kan jobba på individuell nivå. Varje kurs har en rekommenderad hcp nivå.
 

Spela bättre golf 

Här får du en GOLF kurs på 3 tim där du får förståelse hur du bäst ska träna och tänka för att SCORA bättre. Denna kurs ger dig ett bra system att hänga upp ditt golfspel och din träning på. Vi skulle rekommendera alla golfare att gå denna kurs för att må bättre på banan och spela mer effektivt!

Antal deltagare: 4-6 personer
Tid: 3 tim
Pris: 795:-

 

Svingkurs 

Vår sving är det absolut viktigaste verktyget för att lyckas med golf. I denna kurs gör vi en individuell screening med alla deltagare där du får en bättre förståelse för hur du kan utveckla just DIN sving på ett effektivt sätt. Målet är att slå längre och rakare och tänka mindre!

Antal deltagare: 4-6 personer
Tid: 2 tim
Pris: 695:-

 

Närspelskurs 

Här fokuserar vi på dom viktiga slagen 75 m och in inklusive bunker. Vi går igenom olika lägen och du får bra och tydliga koncept för att kapa slag på din score. 

Antal deltagare: 4-6 personer
Tid: 2,5 tim
Pris: 695:-

 

Puttning

Här tränar vi på puttningens "4 skills" längdkänsla, greenläsning, teknik och sikte. Detta kan vara kursen där du snabbast och enklast kan kapa slag på din score.

Antal deltagare: 4-6 personer
Tid: 2,5 tim
Pris: 695:-

 

Heldagskurs med spel, lunch & träning

Vi startar denna kurs med spel 6-9 hål. Sedan tar vi lunch och analyserar spelet och vad du behöver fokusera på i din träning. Efter lunch så tränar vi Närspel, Sving och Putt och du får med dig anpassade övningar för din fortsatta träning. Helt enkelt en komplett golfkurs!

Antal deltagare och pris:
Heldagskurs VIP endast 3 personer 2495:-/p
Heldagskurs 6 personer 1495:-/p
Tid: 9-1530 inkl lunch

 

Aktuella kurser samt bokning här: