Senior 55+

Här presenterar vi en rad aktiviteter för dig som är Senior 55+ och som kan träna vardagar dagtid. Vårt främsta träningskoncept för dig som vill ha kontinuerlig träning är Träningskortet som vi kör maj-sep. Nu kan du anmäla dig till Våruppstart i små grupper under april. Nytt för i år är att vi kör två heldagsträningar för dig som är 55+. Dessa kör vi i slutet maj samt i september. 

 

Våruppstart 55+ i små grupper 4-6 p

Under 21 och 22 april kör vi Våruppstartskurser för dig som är 55+. Vi tänker på läget med Corona och kör i små grupper med 4-6 personer . Häng med oss och få en perfekt start på säsongen där vi under trevliga former går igenom och tränar på våra viktigaste slag korta som långa. Enkel fika med kaffe ingår utomhus ingår.

Datum: Morgon eller Eftermiddag 21 eller 22 april
Max: 4-6 personer
Pris inkl kaffe: 695:
Du bokar Våruppstart längst ned på denna sida eller skickar oss ett mail

 

Träningskortet 2020

Träningskortet är vårt främsta träningskoncept som vi rekommenderar alla golfare som vill träna kontinuerligt. Träningskortet Dagtid är en perfekt träningsupplägg för dig som Senior 55+ och som vill ha en trevlig, givande och kontinuerlig träning maj till september. Du läser mer om Träningskortet här
 

Träningsdagar Senior 55+ inkl lunch

Likt våruppstarten så kör vi två ytterligare träningsdagar där vi repeterar dom viktigaste delarna med korta och långa slag inkl puttning. Vi kommer att ha ett extra fokus på hur vi kan behålla eller öka i slaglängd då detta är viktigt. Sociala och givande träningsdagar tillsammans med oss, Marcus och Anders. 

Träning 1: tis 26 maj
Träning 2: ons 19 augusti
Tid: 10-15
Pris inkl lunch: 750:-/träningsdag
Du bokar dessa träningsdagar längst ned på denna sida eller skickar oss ett mail

 

Nybörjarkurs för Senior 55+

Vår Nybörjarkurs Dagtid är en perfekt start in i golfen och mot grönt kort för dig som är Senior 55+. Tipsa gärna dina vänner och bekanta om att vi kör prisvärda nybörjarkurser för Senior 55+ på dagtid. Du läser mer om denna Nybörjarkurs Dagtid här

 

 

Bokning av kurser Senior 55+