Senior

Här presenterar vi en rad aktiviteter för dig som är Senior 55+ och som kan träna vardagar dagtid. Aktuellt just nu är Vinterträning för Senior 55+ som vi startar i studion under vecka 2.


Vinterträning Senior 55+

Denna träning är för dig som vill hålla igång i vinter. Seniorträningen är speciellt anpassad till dig som kanske känner du har börjat slå kortare pga ålder och stelhet. Vi ger dig nycklar till hur du kan jobba med din rörlighet samt vad du kan göra för enkla justeringar i din sving för att slå längre och rakare.

En kurs är på 5 tillfällen x 70 min och vi tränar i vår varma studio. 

Du som går en Senior Vinterkurs kan även välja att vara med på 45 min extra rörlighets och styrkepass i samband med träningen på tisdagar och onsdagar.

Upplägg 
6 deltagare/grupp
5 tillfällen 70 min 1250:-
Vinter Rörlighets och Styrke pass 5 ggr 45 min 700:-

Vi vill uppmuntra varje golfare att träna hela vinterperioden så därför har vi följande erbjudande för dig som vill träna mer än en kurs:

Rabatterbjudande 1:
-Om en (enskild) person anmäler sig till 2 kurser (tot 10 veckors träning) innan 31/12 betalar du endast 2250:-
Rabatterbjudande 2:
-Om en (enskild) person anmäler sig till både golf och fys under 10 veckor innan 31/12  betalar man endast 3450:- (värde 3900:-)

Du ser och bokar vinterkurserna längst ned på denna sida

 

Våruppstart 

Vi kör som vanligt våra populära uppstartsdagar för dig som är Senior 55+. Häng med oss och få en perfekt start på säsongen där vi under trevliga former går igenom och tränar på våra viktigaste slag korta som långa.

Mer info om Våruppstarten kommer under våren 2020
 

Träningskortet 2020

Träningskortet är en perfekt träningsupplägg för dig som Senior 55+ och som vill ha en trevlig, givande och kontinuerlig träning maj till september. Du läser mer om Träningskortet här

 

Nybörjarkurs för Senior 55+

Vår Nybörjarkurs Dagtid är en perfekt start in i golfen och mot grönt kort för dig som är Senior 55+. Du läser mer om denna Nybörjarkurs Dagtid här

 

Bokning av Vinterträning Senior 55+