Omgreppning

Nya grepp kan göra att dina klubbor känns som nya. Fräscha och rätt anpassade grepp är otroligt viktigt, eftersom greppet är din enda kontakt med klubban. Med utslitna och hala grepp tvingas du hålla för hårt och skapa onödiga spänningar i armar och axlar. Spelar du mycket bör du byta grepp inför varje säsong eller åtminstone inför varannan.

 

Vanliga grepp - Pure eller Golfpride

Pure-Greppen är kanske marknadens bästa färgade grepp. Greppen är gjorda av 100% gummi och har en otrolig hållbarhet. Greppen finns i flera olika färger och sätts enkelt och snabbt på med hjälp av tryckluft, så att klubban kan användas direkt efter omgreppningen. 

Golfpride är kanske marknadens mest kända och klassiksa grepp. Vi har Golfpride standard samt Golfpride multicompound med cord.

Tjocklek bestäms av storleken på dina händer samt känslan när du greppar. Du kan se greppen samt lämna in dina klubbor i shoppen. Vi gör gärna en provklubba, så att du får känna dig för.

Pris inkl omgreppning

Pure 139:-/klubba.
Golfpride standard 139:-/klubba
Golfpride mulitcompound 169:-/klubba

 

Puttergrepp Winn

Vi greppar om putters med grepp från Ping, Pure och Winn. Winn har mycket fina tjocka grepp i tre olika storlekar som blivit mycket populära på senare tid.

Pris inkl omgreppning

Winn storlek 1.18 300 kr/st
Winn storlek 1.32 325 kr/st
Winn storlek 1.60 350 kr/st

Förlänga och förkorta klubbor

Det viktigaste med ett klubbskaft är att det är i rätt längd. Vi hjälper dig gärna med att ta av ditt grepp och förlänga eller förkorta dina skaft. Ibland kan vi återanvända greppet, men oftast behöver vi sätta på ett nytt.

Pris exkl nytt grepp

Kortning 50:- 
Förlängning 150:-