Utrustning/Verkstad/Simulatorgolf

Här kan du läsa mer om:

-Trackman Simulator golf 
-Ping anpassad utrustning
-Nybörjarklubbor paket
-Juniorklubbor
-Träningshjälpmedel
-Verkstad med omgreppningar mm

 

Trackman Golfsimulator

Under vinterhalvåret så kan du boka tid i vår simulator i studion. Du läser mer här

 

Anpassad utrustning med Ping

Med rätt utrustning gör du din teknik och ditt spel rättvisa. En vanlig fråga är:
-"Kommer nya klubbor att hjälpa mig"? Vårt svar är alltid att du måste prova! Rätt längd, skaft, vinklar och modell kan göra en enorm skillnad. Läs mer om Ping här.

 

Juniorklubbor från US Kids

US Kids är kanske marknadens bästa junioralternativ vad gäller klubbor. Skaft, längder och vikt anpassas i nio olika storlekar. Superviktigt att våra juniorer få klubbor i rätt längd och vikt, då detta hjälper till att generera fart och att utveckla en bra teknik.
Mer info om US Kids hittar du här.

 

Nybörjarpaket klubbor och bag

Våra nybörjarpaket är perfekta klubbor, som du kan ta med dig långt ner i hcp. Vi rekommenderar att starta med halvset för att utveckla olika slag och att göra det enklare att spela golf. Alla som går i vårt nybörjarprogram har rabatt på våra paket. 
Mer info om dessa paket hittar du här

 

Träningshjälpmedel

Som stöd för din träning så erbjuder vi träningsbollar proV1, Putting-tudors  puttmattor och boken Golfarens sjätte sinne. Läs mer här

 

Greppbyten

Nya grepp kan göra att dina klubbor känns som nya. Viktigt att du får grepp som är av rätt tjocklek. Kom gärna förbi, så hjälper vi dig med rätt anpassade grepp. Vi gör gärna en provklubba, så att du får känna efter. Vi har även puttergrepp. Givetvis kan vi även hjälpa till med att förlänga eller korta av dina klubbor. Mer info här