Vår juniorverksamhet

I vårt juniorprogram har vi plats för alla barn och ungdomar 6-21 år som vill prova på eller förbättra sin golf. Vi erbjuder aktiviteter såsom nybörjarkurser, veckoträning sommar och vinter, vårläger, sommarläger, höstläger och fredags-tävling mm. 

 

Viktigt för oss

I vår verksamhet ska juniorerna känna glädje, trygghet och utveckling. Vi tycker att det är viktigt med "ordning och reda" och att vi behandlar varandra med respekt. Golfmässigt har vi ett tidigt fokus på spelet golf och att få bollen i hål. Vi vill inspirera till bra teknik och att träna och spela på egen hand. Varje junior ska mötas och lyckas på just på sin nivå!
 

Träna med kompisar

Gruppträningen är grundbulten i vår verksamhet och vi delar in våra grupper efter kompisar, ålder och ambition. Här hittar du mer information om vilken kan passa dig.
Team Golfkul 6-8 år
Team Junior 9-12 år
Team Junior 13-21 år
Team Junior Tour 13-21 år


Nybörjare

Barn 6-8 år startar i Team Golfkul.
Junior 9-15 år startar med Nybörjarkurs junior, som är en mer intensiv kurs mot grönt kort.
Är man 16 år eller äldre, går man Nybörjarkurs intensiv, som är en vuxenkurs. 
Här kan du läsa mer om Nybörjarkurserna

 

Läger och sommarträningar

Årets höjdpunkter är våra läger och sommarträningar som samlar barn och ungdomar i alla åldrar och nivåer. Dagarna är roliga, intensiva med massor av aktiviteter och utvecklingen golfmässigt går snabbt framåt. Bäst av allt är att det är här du träffar dina golfkompisar och bygger relationer. 
Här kan du läsa mer om våra läger
Här kan du läsa mer om sommarträningen

 

Vad är Team Junior Tour?

Det är roligt att tävla och vi uppmuntrar våra juniorer att i någon form börja tävla. Första steget är vår egen fredagsgolf. De juniorer från 13 år som tävlar eller har en ambition att tävla anmäler sig till Team Junior Tour.


Team Gräppås

Våra juniorer (och seniorer) som satsar och spelar fullt tävlingsprogram och som representerar Gräppås i nationella seriespelet blir inbjudna till träning med Team Gräppås.