Läger och Sommarträning

AC Golf´s läger är tillfälle för våra barn och ungdomar att under intensiva dagar träffa gamla och nya golfkompisar ha kul och bli bättre på golf. Här nedan kan du läsa mer om:
-Vårläger Junior (påsklovet)
-Sommarlovsläger Teen Camp (midsommarveckan)
-Sommarlovsläger Augusti (sista veckan på sommarlovet) -nytt för 2019
-Sommarträning Junior (juli)
 

 

Vårläger Junior 9-16 år

Vi kommer även i år att köra vårt populära vår/påskläger för våra juniorer 9-16 år. Lägret är ett perfekt sätt för våra juniorer att starta säsongen och träffa gamla och nya golfkompisar. Under två intensiva dagar blir det utmaningar med "golfskills", spel, teknik och trivsel. Vi delar in grupper efter kompisar men även efter spelnivå. Alla nivåer av spelare är välkomna. 

Datum: 15-16 april
Tid: kl 900-15
Pris: 995:- inkl fika och lunch


ANMÄLAN VÅRLÄGER
 

Sommarläger Teen Camp 9-16 år

Vårt Sommarläger Teen Camp kör vi i år som vanligt i midsommarveckan 18-21 juni. Lägret är för alla juniorer 9-16 år. Måndag till onsdag är det träning och på torsdagen spelar vi Teen Cup. Det blir fullt ös med utmaningar, teknik, spel på banan, glass och trivsel. Alla ovavsett nivå är välkomna och vi delar in grupper efter ålder och nivå. 

Datum: 17-20 juni (20  juni spelar vi Teen Cup)
Tider: mån-ons kl 9-15, tors kan tider variera
Pris: 1350:- inkl lunch och snacks måndag-onsdag

Anmälan stängd. Lägret fullbokat.

 

Sommarlovsläger Augusti 9-16 år          -Nyhet 2019

Sista veckan på sommarlovet kör vi detta läger som är för alla juniorer 9-16 år. Det blir fullt ös med utmaningar, teknik, spel på banan, glass och trivsel. Alla ovavsett nivå är välkomna och vi delar in grupper efter ålder och nivå. 

Datum: 12-14 augusti
Tider: mån-ons kl 9-15
Pris: 1350:- inkl lunch och snacks

ANMÄLAN AUGUSTILÄGRET

 

Sommarträning Junior 9-15 år

Intensiva och roliga dagar under dom två första veckorna i juli med träning både på och utanför banan. Man väljer grupp efter nivå. Max 10 deltagare/grupp. Tränare är Marcus Warenius.

Grupp hcp 37 och högre samt ej grönt kort: Fokus på grundteknik i dom olika slagen samt att bli säkrare på banan samt att göra fördigt grönt kort.
Datum:
Tid:
Pris: 


Grupp hcp 36 och lägre: Fokus på att slipa på teknik och utmana sig i träning. Lära sig att scora golf genom att bli smartare på banan.
Datum: 
Tid: 
Pris: 


Mer info samt anmälan till Sommarträning kommer längre fram