ACGOLF "on tour"

Våra resor är för dig som, tillsammans med oss, vill upptäcka nya härliga platser, där golf och utveckling står i centrum. Oftast ingår ett program för träning både på och utanför golfbanan. Ibland fokuserar vi enbart på att spela golf. 

 

Du bestämmer

Du påverkar själv din resa. Att unna dig en spabehandling, ta promenader längs stranden, köra ett yogapass eller bara känna på storstadspulsen, är några upplevelser, som kan ta din golfresa till nästa nivå.

 

Olika resor

Vi kör oftast våra resor vår eller höst. En vårresa är ett perfekt tillfälle att starta säsongen lite tidigare och komma i bra form till de svenska greenerna öppnar. En höstresa kan t.ex vara en spelresa på linksbanor på Irland eller en resa till sol och värme, när det är som mörkast här hemma. 
Läs om aktuella vårresor
Läs om aktuella höstresor

 

Vem kan åka på våra resor

Ibland riktar vi oss till en speciell målgrupp, men oftast är resorna öppna för alla. Man bör ha erfarenhet från spel på en fullängds golfbana för att känna sig bekväm med spelet. Blir banorna för långa, så löser vi det med att skapa en tee längre fram. Har man en partner eller en kompis som inte spelar golf och som vill följa på resan, så är detta möjligt. Vi gör då avdrag för golf och träning.