ACGOLF "on tour"

Våra resor är för dig som, tillsammans med oss, vill upptäcka nya härliga platser, där golf och utveckling står i centrum. Oftast ingår ett program för träning både på och utanför golfbanan. Ibland fokuserar vi enbart på att spela golf. 

 

Du bestämmer

Du påverkar själv din resa. Att unna dig en spabehandling, ta promenader längs stranden, köra ett yogapass eller bara känna på storstadspulsen, är några upplevelser, som kan ta din golfresa till nästa nivå.

 

Aktuella resor

Här presenterar vi våra aktuella resor.

 

Höstresa till Spanien och mysiga La Sella Golf och Spa 9-16 november

Semester med spel och träning tillsammans med oss på La Sella´s fina 27-håls anläggning precis norr om Alicante. Vi har länge velat åka till denna pärla och nu är vi glada att kunna presentera denna resa. Vi kör full golfskola och är med och även coachar dig på banan.

Du läser mer om resan till La Sella här

 

Junior och "Vuxenresa" 10-15 februari

Denna resa är för junior tillsammans med vuxen anhörig. Efter en härlig resa till Valle de Este under sportlovet 2019 åker vi tillbaka 2020. Vi bor på hotellet som ligger precis vid banan, vi tar hissen ner till träning och första tee. Alla deltagare får träning både på och utanför banan. Juniorer ska vara över 10 år och bör ha erfarenhet av spel på stor bana. Begränsat antal deltagare så först till kvarn gäller.

Mer info om resan till Valle de Este hittar du här