ACGOLF "on tour"

Våra resor är för dig som, tillsammans med oss, vill upptäcka nya härliga platser, där golf och utveckling står i centrum. Oftast ingår ett program för träning både på och utanför golfbanan. Ibland fokuserar vi enbart på att spela golf. 

 

Du bestämmer

Du påverkar själv din resa. Att unna dig en spabehandling, ta promenader längs stranden, köra ett yogapass eller bara känna på storstadspulsen, är några upplevelser, som kan ta din golfresa till nästa nivå.

 

Aktuella resor

Här presenterar vi våra aktuella resor.

Höstresa Golf och Spa till Baltic Hills 9-13 oktober

Följ med oss på "Klubbresan för alla" med långweekend till fina Baltic Hills i norra Tyskland. Fokus på denna resa ligger på spel och trevligt umgänge. I programmet finns möjlighet att följa med på utflykt, spa mm. Har du någon som du vill resa med som inte spelar golf så finns möjlighet att byta golf mot spa. 

Du läser mer om resan till Baltic Hills här

 

Höstresa till Spanien och mysiga La Sella Golf och Spa 9-16 november

Semester med spel och träning tillsammans med oss på La Sella´s fina 27-håls anläggning precis norr om Alicante. Vi har länge velat åka till denna pärla och nu är vi glada att kunna presentera denna resa. Vi kör full golfskola och är med och även coachar dig på banan.

Du läser mer om resan till La Sella här